Over dit initiatief

Deze bizarre tijd brengt ook goede dingen met zich mee. Zo sloegen twee ICT ondernemers en oude vrienden de handen (nou ja, voeten met 1,5 meter afstand) ineen om als ZZP-ers niet bij de pakken neer te gaan zitten. Beiden met een behoorlijke bagage aan ICT ervaring en dagelijks actief in de weer voor MKB-ers en website perikelen. Kennis die in dit soort bizarre tijden goed van pas komt. Er moest nu direct geschakeld worden. Voor de consument, voor de horeca ondernemer en zelfs voor het milieu. Immers als de vriezer uitkan, scheelt dat weer stroom. Als het voedsel niet weggegooid hoeft te worden scheelt dat geld en afval.

Na level 69 in Season 2 van Fortnite te hebben bereikt, was het tijd voor actie. Een goede week vormgeving, scrummen, en bouwen ging voorbij. Het resultaat ziet u op deze website.

P.S.

Dit project is lowcost opgezet en de onkosten worden betaald door de initiatiefnemers. Vind u dit een goed initiatief en wilt u dat dit in stand wordt gehouden? Dan zijn donaties welkom maar uiteraard niet verplicht.


Momenteel hebben we nog geen aanbieders, terwijl deze site in het leven is geroepen om jou te helpen. Voorraad weg betekent dat je niet hoeft om te kijken naar THT en THG en de vriezer uit mag. Scheelt stroom en levert geld op, kortom geen reden om het niet te doen. Dus kijk in je vriezer, koelkast of opslag en doe mee.