Promotiemateriaal

Wilt u kenbaar maken dat u ook meedoet aan deze actie? Dat kan simpel. We hebben promotiemateriaal voor u gemaakt om te plaatsen op social media of gewoon om uit te printen en achter het raam van uw onderneming of kantine te plakken. Zo kunt u iedereen duidelijk maken dat u meedoet aan deze campagne en wat u in de aanbieding heeft of wat uit de voorraad moet. 

Download posters voor op de deur of op het raam in Ready-to-Print PDF formaat, of download banners voor uw eigen (social) media campagne. Dit materiaal mag vrij verspreidt worden, bijvoorbeeld onder clubleden maar ook Facebook, Instagram, WhatsApp of andere media.

Download printmateriaal

P.S. Om er voor te zorgen dat u niet gelijk uw cartridges leegprint, hebben we de kleuren in de print-versie een beetje beperkt 🙂

Download beeldmateriaal

Formaten zijn in de gangbare Social Media formats en opgemaakt als .png bestanden.

Momenteel hebben we nog geen aanbieders, terwijl deze site in het leven is geroepen om jou te helpen. Voorraad weg betekent dat je niet hoeft om te kijken naar THT en THG en de vriezer uit mag. Scheelt stroom en levert geld op, kortom geen reden om het niet te doen. Dus kijk in je vriezer, koelkast of opslag en doe mee.